2017_01_13
Uutiset

Niklas Sonkin Accountor Holding Oy:n COO ja Deputy CEO 18.1.2017 alkaen

Tiedote, julkaisuvapaa

Talous- ja palkkahallintopalvelujen johtava osaaja Pohjois-Euroopassa,  Accountor Holding Oy, on nimittänyt DI Niklas Sonkinin (49) COO:ksi ja Deputy CEO:ksi tammikuun 18. päivästä 2017 alkaen. Sonkin siirtyy tehtäväänsä Ruotsista, jossa hän on viimeksi toiminut Tele2 AB:n COO- ja EVP -tehtävissä.

Sonkinin yli 15 vuoden  kokemus kansainvälisen palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä kuluttaja- että B2B-markkinoilla Pohjoismaissa, Keski- ja Itä-Euroopassa, Euraasiassa sekä Lähi-Idässä tuo Accountorille osaamista, joka auttaa yritystämme entisestään parantamaan asiakkaillemme tarjottavia palveluita ja ratkaisuja. Haluamme tällä rekrytoinnilla vahvistaa johtoryhmäämme ja Accountorin kykyä kehittyä ja kasvaa.

“Näen Accountorissa ainutlaatuisen hienon mahdollisuuden olla osana kannattavaa kasvua ja liiketoiminnan laajentamista yhä kansainvälisemmäksi. Pidän henkilöstön innostusta ja motivaatiota kaikkein tärkeimpänä tekijänä tavoiteltaessa loistavia ja kestäviä asiakaskokemuksia. Hyvä palveluvalikoima, tehokkaat prosessit ja innostunut henkilöstö muodostavat kokemukseni mukaan voittamattoman yhdistelmän”, sanoo Sonkin.

Niklas Sonkin ryhtyy konsernin johtoryhmän puheenjohtajaksi huhtikuun alusta, jolloin CEO Asko Schrey keskittyy enemmän strategian ydinkysymyksiin.

Asko Schrey
CEO
Accountor Holding Oy

Lisätietoja antaa:
Asko Schrey +358 405001655 / asko.schrey@accountor.fi
Niklas Sonkin  +46 767669569 / niklas.sonkin@gmail.com