2017_06_05
Uutiset

Otto Lepikkö Accountorin ulkoistusliiketoiminnan johtajaksi

Otto Lepikkö

Accountor on nimittänyt DI,  MBA Otto Lepikön (39) yhtiön ulkoistusliiketoiminnan johtajaksi ja Accountor-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.6.2017 alkaen.

Lepiköllä on useiden vuosien kokemus kansainvälisten ulkoistus-, konsultointi- ja ohjelmistoliiketoimintojen menestyksekkäästä johtamisesta sekä talous- ja henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan pilvipalvelu- ja SaaS-ratkaisuista. Lepikkö siirtyy tehtävään norjalaisen Zalaris ASA:n palveluksesta. Sitä ennen hän on toiminut mm. Baswaren palveluksessa.

”Haluamme parantaa entisestään sekä henkilöstön että asiakkaiden tyytyväisyyttä. Tavoitteenamme on sähköisten ratkaisujen, lisääntyvän automaation sekä robotiikan avulla luoda asiakkaillemme mahdollisuus tehostaa talous- ja henkilöstöhallinnon toimintojaan. Otto Lepikön kokemus kansainvälisen ohjelmisto- ja ulkoistusliiketoiminnan menestyksellisestä johtamisesta auttaa meitä toteuttamaan tätä strategiaa”, sanoo Accountor-konsernin COO Niklas Sonkin.

”On hienoa päästä mukaan Pohjois-Euroopan johtavaan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelutaloon. Accountorin osaavat ja palveluorientoituneet asiantuntijat yhdistettynä kattaviin ohjelmisto- ja ulkoistusratkaisuihin mahdollistavat asiakkaiden aidon keskittymisen oman ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Jatkuva panostus asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden sekä osaamisen kehittämiseen luo pohjan Accountorin nopealle ja kannattavalle kasvulle myös jatkossa”, sanoo Otto Lepikkö.

Lisätietoja:

Niklas Sonkin, COO, Deputy CEO, Accountor Holding Oy, 044 410 3570, niklas.sonkin@accountor.fi

Otto Lepikkö, Executive Vice President, Outsourcing, Accountor Holding Oy, 040 565 2252, otto.lepikko@accountor.fi

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia