2017_10_02
Uutiset

Timo Lehtinen on Accountorin uusi talousjohtaja

KTM, EMBA Timo Lehtinen (53) on 2.10.2017 aloittanut Accountor-konsernin CFO:na ja johtoryhmän jäsenenä. Timo Lehtisen aikaisempia työnantajia ovat olleet muun muassa YIT, Affecto ja Saunalahti Group. Timo Lehtinen raportoi tehtävässään COO Niklas Sonkinille.

-  Kasvutavoitteemme ovat kovat ja kunnianhimoiset. Niihin päästäksemme rakennamme määrätietoisesti entistä vahvempaa ja yhtenäisempää konsernirakennetta ja vahvistamme johtoamme, Accountor-konsernin COO ja varatoimitusjohtaja Niklas Sonkin sanoo. – Niinpä on erittäin hienoa saada jälleen yksi uusi, kokenut osaaja lisää täydentämään joukkoamme.

Lisätietoja:

Niklas Sonkin, COO, varatoimitusjohtaja, Accountor Group, niklas.sonkin@accountor.fi, +358 44 410 3570

Timo Lehtinen, CFO, Accountor Group, timo.lehtinen@accountor.fi, + 358 45 6700 626

Accountor on talous- ja henkilöstöhallinnon sekä asiakkuudenhallinnan ohjelmistoratkaisuihin ja ulkoistuspalveluihin erikoistunut konserni, jonka palveluksessa on yli 2300 ammattilaista 7 maassa. Yhtiön toiminta-ajatuksena on auttaa asiakkaitaan hyödyntämään modernin teknologian ja digitalisoinnin tarjoamia mahdollisuuksia jokapäiväisessä tekemisessään. Yhtiön pääkonttori on Helsingissä. Suomen lisäksi yhtiö toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Hollannissa, Venäjällä ja Ukrainassa. Accountor-konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 230 M€. www.accountorgroup.com