2017_03_23
Uutiset

Uudista jory-raportointi helposti

Tarvitsetko päätöksenteon tueksi laaja-alaista tietoa yrityksesi taloudesta ja toiminnasta? Accountorin Raportointi-palvelulla voit laatia kattavat kuukausittaiset johtoryhmäraportit ja vieläpä automaattisesti.

Accountorin tuotehallinnan kehityspäällikön Vesa Mannisen mukaan Accountor Raportointi- ja Budjetointi-palvelulla voidaan luoda kattavat johtoryhmäraportit kustannustehokkaasti. Talouden tunnuslukujen lisäksi raportteihin voidaan liittää myös taloushallinnon ulkopuolista aineistoa.

– Johtoryhmän raportteihin voidaan liittää kaikki tarvittavat yrityksen avainmittarit, vaikkapa tiedot laskutusasteesta, asiakastyytyväisyydestä tai työntekijöiden motivaatiosta. Raporttien lukuihin voidaan porautua, jotta nähdään, miten ne ovat syntyneet. Lukujen kommentointi suoraan raporteille luo merkittävää lisäarvoa, Manninen sanoo.

Raportit valmistuvat automaattisesti

Johtoryhmäraportit rakennetaan aina asiakasyrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Raportointia kehitettäessä lähdetään liikkeelle yrityksen tavoitteista ja mietitään mittarit, joiden avulla tavoitteiden toteutumista voidaan seurata.

– Aloituspalaverissa määrittelemme asiakkaan kanssa yrityksen liiketoiminnan ajurit. Jos tavoitteena on esimerkiksi yrityksen kasvu, pohdimme, mitkä asiat sitä edistävät. Tämän pohjalta valitsemme mittarit raportointia varten.

Accountor muokkaa Raporotointi-palvelua niin, että kirjanpidon ulkopuolisen informaation syöttäminen järjestelmään on helppoa ja tehokasta. Johtoryhmäraportteja ei tarvitsekaan enää laatia erikseen vaan ne valmistuvat automaattisesti haluttuna ajankohtana.

Mullista raportointi pienin kustannuksin

Raportoinnin käyttöönottovaiheeseen kannattaa varata aikaa noin kuukausi. Käyttöönoton kustannus on kertaluontoinen ja sen suuruus määräytyy haluttujen raporttien laajuuden ja muodon mukaan.

Palvelun käytöstä veloitetaan kuukausikohtainen maksu. Hintaan vaikuttaa paljolti se, kuinka paljon raportoinnissa käytetään taloushallinnon ulkopuolista aineistoa ja miten aineisto tuodaan Raportointi-palveluun. Palvelun käyttäjäkohtainen kuukausihinta on 18 euroa.

– Meillä on parhaillaan meneillään Raportointi-palvelua koskeva kampanja. Kun Raportoinnin ottaa nyt käyttöön, palvelua voi käyttää ilman kuukausittaista käyttömaksua toukokuun loppuun saakka (31.5.2017). Nyt kannattaakin lähteä liikkeelle, jos haluaa mullistaa johtoryhmän raportoinnin, Manninen sanoo.

Lue lisää Accountor Raportoinnista täältä

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje