2018_06_15
Uutiset

FullScale selkeyttää yrityksen järjestelmäpaletin

Kattava liiketoimintaratkaisu korvaa mm. erilliset talous- ja henkilöstöhallinnon, asiakashallinnan sekä markkinoinnin järjestelmät.

FullScale selkeyttää yrityksen järjestelmäpaletin

Accountor FullScale yhdistää kansainvälisen talouden ja henkilöstöhallinnan sovellus- ja palveluvalikoiman globaaliin NetSuite liiketoiminta-alustaan. Palvelukokonaisuus hyödyttää niin uuteen aikaan matkaavia teollisia toimijoita kuin moderneja digitaalisia yrityksiä.

- Törmäämme usein siihen, että vakaan markkina-aseman saavuttaneella toimijalla on käytössä useita toisiinsa integroimattomia järjestelmiä. Käytössä saattaa olla vanhentuneelle teknologialle perustuva toiminnanohjausjärjestelmä ja tämän rinnalla kirjanpidon ulkoistuspalvelut muissa järjestelmissä, kertoo Senior Sales Manager Aapo Väätäinen Accountorilta.

Käytännössä tällainen järjestelmäpaletti voi tarkoittaa, että liiketoiminnalle olennainen informaatio on erillisissä kirjanpito-, ostolasku- ja raportointiohjelmissa, asiakastietojärjestelmässä, liiketoiminnan tukijärjestelmissä ja markkinoinnin automaatiojärjestelmässä.

- Vastaavanlainen lähtötilanne hankaloittaa päivittäistä operatiivista työtä, mutta isossa kuvassa se voi olla jopa este yrityksen kasvulle, uuden bisneksen perustamiselle ja liiketoiminnan transformaatiolle. Kasvu sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla vaatii muutoksen myös järjestelmissä.

- Accountorin FullScale on ratkaisu tähän ongelmaan. Sen avulla usein kaikki talous- ja liiketoiminnan toiminnot saadaan koottua yhden liiketoiminta-alustan päälle – toki mahdollista on, että jokin asiakkaan oma järjestelmä jää myös käyttöön, Väätäinen jatkaa.

FullScale tarjoaa skaalautuvuutta ja valinnan vaihtoehtoja

FullScale tuotetaan maailmalla tällä hetkellä nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alusta NetSuiten päälle. Suomeen NetSuite on vasta rantautumassa – mallia otetaan tunnetuista, innovatiivisista markkinoiden disruptoreista, kuten Spotifystä, Hyperloopista ja Snapchatista. Kotimaassa NetSuitea käyttävät muun muassa Helsingin Yliopiston täydennyskoulutusyhtiö HY+ sekä äänieristettyjä tiloja valmistava Framery.

- Vaikka NetSuiten ja FullScalen yhdistelmä kuulostaa järeältä, se on tosi asiassa rakennettu kevyeksi ja skaalautuvaksi. Vertaamme kokonaisuutta puhelimen hankintaan: kun ostat puhelimen, sillä voi periaatteessa vain soittaa ja lähettää tekstareita. Mutta voit ladata puhelimeen sovelluksia ja näin luoda siitä itseäsi miellyttävän. Valitset itse ne toiminnot, mitä käyttöösi tarvitset, kertoo puolestaan FullScale-evankelista ja arkkitehti Juha Kuivainen.

- Tämä sama ideologia on myös FullScalen taustalla. Asiakkaamme voi valita vaiheittain omaan tahtiinsa palvelu- ja sovelluskaupastamme ne toiminnot ja osat, jotka haluat kuukausimaksuperusteiselle liiketoiminta-alustalle. Toiminto voi olla vaikka konserniraportointi, palkanlaskenta tai paikkatietojen hallinta – sovelluksena tai ulkoistettuna palveluna. Tämä on mahdollista vain hyvin harvassa palvelukonseptissa, sillä perinteiset ratkaisut perustuvat työläisiin ERP-järjestelmiin, Kuivainen jatkaa.


Lue lisää FullScalesta. Mikäli haluat keskustella lisää asiantuntijamme kanssa, niin voit jättää yhteydenottopyynnön tämän lomakkeen kautta.

Lue myös: FullScalen rajattomat pilviratkaisut puhuttelevat start-upeja

Ota yhteyttä Tutustu Accountor FullScale -palveluun