2018_06_15
Uutiset

FullScalen rajattomat pilviratkaisut puhuttelevat start-upeja

Accountorin FullScale-palvelu soveltuu erityisen hyvin nopeasti kasvaville ja kansainvälisille markkinoille pyrkiville start-upeille.

Maailmalla tällä hetkellä nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alusta NetSuiten päälle tuotettava Accountorin FullScale-palvelu muodostaa ainutlaatuisen responsiivinen liiketoimintaratkaisun, jonka lähtökohtana on asiakasyrityksen liiketoiminnan kasvu.

NetSuite liiketoiminta-alusta kattaa toiminnot myynnistä markkinointiin ja asiakaspalveluun, projektiliiketoimintaan, toimitusketjun hallintaan sekä talouden- ja toiminnanohjaukseen.

- Tämän kokonaisuuden lisäksi tuomme ratkaisuun kaikki talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät palvelumme Accountorilta. Keskiössä on responsiivisuus yrityksen liikentoimintaan: alusta voidaan rakentaa aluksi suppeammaksi ja kasvun myötä siihen lisätään elementtejä ketterästi. Sijoittajat hakevat skaalautuvia liiketoimintamalleja, joka heijastuu hyvin FullScalen nimensä mukaiseen luonteeseen, kertoo FullScale-evankelista ja arkkitehti Juha Kuivainen.

Start-upien yhteisiä nimittäjiä ovat nopea henkilöstö-, asiakas- ja projektimäärän kasvu sekä missio viedä innovaatio nopealla sykkeellä kansainväliseksi.

- Selkein hyöty start-upeille on se, ettei järjestelmiä ja palveluntarjoajia tarvitse vaihtaa kasvukiidon aikana. Yrityksen alkuvaiheessa kokonaisuuden pyörittämiseen voi riittää pieni tilitoimisto, joka hoitaa pakollisen kirjanpidon ja viranomaisilmoitukset, mutta pian palveluita tarvitaan paljon laaja-alaisemmin. Tämä on nimenomaan Accountor FullScalen vahvuus, jatkaa puolestaan Senior Sales Manager Aapo Väätäinen Accountorilta.

- Kasvuyrityksien elinkaaren alkupään tarpeina voivat olla esimerkiksi taloushallinnon konsultointi ja kirjanpito. Seuraavassa vaiheessa tarpeellisia voivat olla muun muassa laki- ja HR-palvelut. Yhä kasvaviin tarpeisiin tarjoamme apua vaikkapa ulkoistetun talousjohtajan avulla, Väätäinen jatkaa.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa NetSuiten suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Viimeisestä sadasta pörssilistautujasta 65 prosenttia käyttää NetSuitea. Käyttäjinä on tunnettuja, innovatiivisia markkinoiden disruptoreita, kuten Spotify, Hyperloop, Snapchat ja Airbnb.

Suomeen NetSuite on vasta rantautumassa monipuolisuudellaan: se korvaa erilliset kansalliset tai kansainväliset CRM- ja ERP-järjestelmät. Kansainvälisyyden lisäksi NetSuite tarjoaa tuen moderneille liiketoimintamalleille, joiden myötä kasvuyritys pysyy ketteränä toimialasta ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

FullScale on itsekin start-up konsernin sisällä

FullScale on tuore palvelumalli Accountorilla. Se on syntynyt monitasoisen konsernin sisällä start-upmaisena kokeiluna.

- Taustalla on “One Accountor” -ideologiamme myötä syntynyt missio muodostaa osiamme suurempia kokonaisuuksia. Tämä on tuotu konkreettisesti käytäntöön mutkattomalla ja ennakkoluulottomalla konserniyhtiöiden välisellä yhteistyöllä, Kuivainen taustoittaa.

- FullScalen palvelukonseptia on kehitetty pienellä ydinporukalla siiloista välittämättä tämän kevään aikana ja olemme edenneet nopeasti, aivan kuin start-upeissa. Tämän ympärillä on ollut todella paljon positiivista hyrinää ja yhteisömäinen fiilis, jatkaa Väätäinen.

- Mielestämme se on alusta, rakenne ja selkänoja, jonka päälle pystymme rakentamaan vielä huikean kokemuksen. Kokonaisuutena voisi sanoa, että FullScalen avulla kattavista rakennusaineista muovataan yrityksen uniikkiin elinkaareen sulautuva palvelu- ja teknologiayhdistelmä, Kuivainen päättää.

Accountor FullScale yhdistää mm.:

  • asiakkuuksien hallinnan
  • projektien hallinnan
  • tuotannon ja tuotteiden hallinnan
  • resurssoinnin ja HR-hallinnan
  • töiden ja kulujen seurannan
  • laskutuksen
  • palkanlaskennan
  • taloushallinnon
  • analytiikan ja raportoinnin

Ota askel responsiivisen liiketoimintaratkaisun maailmaan Accountor FullScalen avulla! Ota yhteyttä tai pyydä tarjous jättämällä yhteystietosi tämän lomakkeen kautta.

Lue myös: FullScale selkeyttää yrityksen järjestelmäpaletin

Ota yhteyttä Tutustu Accountor FullScale -palveluun