2018_08_28
Uutiset

Hyödynnä HR- ja palkkaraportointia yrityksesi henkilöstön johtamisessa

Accountorin HR- ja palkkaraportointi on palvelu, joka on kehitetty henkilöstöjohtamista tehostavaksi työvälineeksi. HR- ja palkkaraportoinnin avulla voit unohtaa Excel-taulukoiden pyörittelyn ja graafien muokkaamisen. Palkkapalveluiden MepcoHRM-järjestelmän käyttäjillä on mahdollisuus saada kattavat raportit valmiiksi graafisessa muodossa suoraan Accountorin HR- ja palkkaraportointi –työkalusta. 

Katso alla oleva video Accountor HR- ja palkkaraportoinnin toiminnollisuuksista, raporteista ja tilastoista.

Accountorin HR- ja palkkaraportoinnin keskeiset hyödyt löytyvät informatiivisista tilastoista ja kaavioista, jotka mahdollistavat HR- ja palkkatietojen sujuvan seurannan. Kattavilla raporteilla ja niihin liitetyillä tilastoilla henkilöstön rakenteen ja heitä koskevien tietojen seuranta onnistuu helposti. Tilastoilla voi seurata isoja linjoja tai pureutua haluttuihin yksityiskohtiin. Ratkaisumme antaakin avaimet tehokkaaseen henkilöstöjohtamiseen niin HR:lle, johdolle kuin esimiehille.

Palvelun tärkeimmät hyödyt

  • Pääset seuraamaan yrityksesi HR- ja palkkatietoja informatiivisten ja helposti omaksuttavien kaavioiden muodossa
  • Kaaviot on helppo jakaa tai liittää osaksi esitelmää
  • Saat sekä henkilöstötilinpäätöksen että tasa-arvoraportointia varten tarvittavia tietoja nopeasti ja vaivattomasti

Kiinnostuitko?

Kysy lisää palvelusta omalta yhteyshenkilöltäsi tai jätä yhteydenottopyyntö täältä.

Halutessasi voit myös pyytää erillistä esittelyä Accountorin HR- ja palkkaraportoinnista. Mikäli olet kiinnostunut esittelystä, niin jätä yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje