2018_10_18
Uutiset

Matti Piri Accountorin talousjohtajaksi

Taloushallinto- ja ohjelmistoyhtiö Accountor on nimittänyt talousjohtajakseen Matti Pirin (KTM), joka aloittaa tehtävässä vuoden 2019 alussa. Piri siirtyy Accountoriin Altian talous- ja rahoitusjohtajan tehtävästä.

Piri on työskennellyt aiemmin Suomessa ja ulkomailla sekä pörssiyhtiöissä että yksityisomistuksessa olevissa yhtiöissä, muun muassa Nesteellä ja Mars-konsernissa.

”On hienoa päästä liittymään Accountorin joukkoon. Yhtiöllä on huikea kasvutarina, jonka asiantuntevat ja rohkeat yrittäjät ovat luoneet ja kasvattaneet alan johtavaksi toimijaksi. Sen menestys perustuu osaavaan henkilökuntaan, sitoutuneisiin omistajiin ja arvokkaaseen asiakaskuntaan”, Matti Piri kiittää.

”Saamme Matista laaja-alaisen johtajan, jolla on kokemusta taloushallinnosta, liiketoiminnan kehittämisestä, tietohallinnosta, yhtiöjuridiikasta ja ostotoiminnoista. Matti tuo Accountoriin arvojemme mukaista energistä, ihmisiä arvostavaa johtamista tukemaan sekä yhtiön kasvua että tehokkuuden parantamista”, kertoo Accountorin toimitusjohtaja Niklas Sonkin.

Accountorin toimiala on digitalisaation ytimessä ja kiinnostavassa muutosvaiheessa.

”Yhtiössä on paljon potentiaalia ja se on edelläkävijän asemassa toimialallaan – olen iloinen päästessäni mukaan viemään tätä kehitystä eteenpäin”, Piri jatkaa.

Lisätietoja:

Niklas Sonkin
Toimitusjohtaja, Accountor Group
+358 444 103 570
niklas.sonkin@accountor.fi

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje