2018_05_04
Uutiset

Pienille yrityksille kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut kiinteällä kuukausihinnalla

Kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut kiinteällä kuukausihinnalla

Accountor tuo markkinoille kiinteähintaiset Accountor Easy -tilitoimistopalvelut pienille yrityksille. Palvelu sisältää kirjanpito- ja palkkapalvelut, digitaaliset työkalut ja sähköisten laskujen välityspalvelun. Paketissa ei ole mitään ylimääräistä,  vaan se sisältää kaiken, mitä nykyajan yrittäjä tarvitsee.

"Yrittäjä haluaa pystyä arvioimaan tulevat kulunsa luotettavasti. Jos hinta koostuu useista eri palveluista ja useista eri muuttujista, kulujen arvioiminen on ymmärrettävästi hankalaa. Haluamme poistaa tämän tuskan yrittäjiltä ja yksinkertaistaa hinnoittelua paketoimalla palvelut kiinteiksi kokonaisuuksiksi jättämättä mitään oleellista pois", kertoo kehityspäällikkö Taru Karhu-Männikkö.

"Viime vuosina on toimialasta riippumatta kehitetty kiinteähintaisia ja -sisältöisiä palveluita, sillä se helpottaa ostamista. Sama ostokäyttäytymisen muutos, mikä on tapahtunut kuluttajamarkkinassa, tapahtuu nyt myös yritysten välisessä liiketoiminnassa - myös tilitoimistoalalla. Olemme innolla mukana tässä kehityksessä", Taru taustoittaa.

Kiinteähintaiseen palvelukokonaisuuteen voidaan lisätä erilaisia lisäarvopalveluita. Jotta asiakkaamme pärjäävät kilpailussa, tarjoamme lakisääteisen kirjanpidon lisäksi työkalut yrityksen johtamiseen. Vakioitu ja edullinen peruspalvelu mahdollistaa, että voimme asiakkaidemme kanssa keskittyä lisäarvoa tuottaviin palveluihin. Accountor Easy -pakettiin voidaan esimerkiksi liittää erillinen Accountor Raportointi -työkalu, joka antaa yrityksen johdolle kokonaisvaltaisemman kuvan yrityksen taloustilanteesta. Lisäksi tarjoamme Talouskoutsi-palvelua, jossa asiantuntijamme tulkitsee ja analysoi tunnusluvut säännöllisesti yrittäjälle. Lisäarvopalvelumme ovat myös kiinteähintaisia.

Accountor Easy -tilitoimistopalveluun liittyvät työkalut ovat todella helppokäyttöisiä. Huolehdimme myös, että asiakkaat saavat ne käyttöönsä ongelmitta. Helppous onkin tarjoamamme palvelun punainen lanka. Talousasioiden ei tarvitse olla vaikeita ja aiheuttaa päänvaivaa.

Ota helppo askel sähköiseen talouden hallintaan tutustumalla Accountor Easy -palveluun!

Tutustu Accountor Easy -palveluun Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje