2018_09_25
Uutiset

Syvällisemmässä palvelussa saat asiakkaana enemmän

Yksi tämän hetken trendeistä taloushallintoalalla on asiantuntijapalveluiden tärkeyden korostuminen palveluntarjonnassa. Asiakkaamme haluavat meiltä usein syvällisempiä palveluita, joissa he voivat hyödyntää asiantuntijan neuvoja.  Ja he haluavat sitä heille tarjottuna, eikä ainoastaan pyydettäessä.

"Asiakkaalle voidaan tarjota joko lakisääteisiä palveluita tai lisäksi myös pintaa syvällisempää palvelua. Tarjoankin asiakkailleni mieluusti enemmän kuin pelkästään pakollisia palveluita. Asiakas ymmärtää hyvin, että numeroista saa enemmänkin hyötyä irti kuin pelkät alvit", kertoo myyntipäällikkö Antti Lötjönen Accountorilta.  Antti on toiminut Accountorilla myyntipäällikkönä jo useamman vuoden ja on huomannut, että taloushallintoalalla on havaittavissa selvä muutos siinä, mitä asiakkaat haluavat ja vaativat tilitoimistoltaan.

Lue lisää Accountorin asiantuntijapalveluista

Lisää ymmärrystäsi yrityksesi taloustilanteesta Talouskatsauksella

Talouskatsaus on yksi niistä palveluista, joilla Accountor pyrkii täyttämään asiakkaidensa syvällisemmät palveluntarpeet. Talouskatsaus-palvelu perustuu asiakkaan ja asiantuntijamme säännöllisiin keskusteluihin ja yrityksen taloustilanteen läpikäymiseen tunnuslukujen kautta. Asiantuntija arvioi yrityksen maksuvalmiuden, kannattavuuden ja vakavaraisuuden nykytilaa, tunnistaa kipupisteet ja neuvoo yrittäjää tunnuslukujen kehittämisessä. Palvelu on jatkuvaa, jotta kehitystä voidaan luotsata haluttuun suuntaan. Talouskatsaus auttaakin yrittäjää terävöittämään yrityksensä talousjohtamista.

"Otan Talouskatsaus-palvelun puheeksi niiden yritysten kanssa, jotka toivovat saavansa tilitoimistolta muutakin kuin raportit kerran kuussa sähköpostiin. Tyypillisesti ne ovat yrityksiä, jotka työllistävät 5 tai enemmän, ja joissa ei ole kuitenkaan omaa talouspäällikköä. Suurin osa näistä yrityksistä kokee, että Talouskatsaus 4 kertaa vuodessa on heille sopiva ja hyödyllinen", Antti Lötjönen kertoo.

Katso video: Talouskatsauksella terävyyttä yrityksesi talousjohtamiseen

Videolla Accountorin talouskonsultti Anna Sjöblom ja Marcante Oy:n toimitusjohtaja Markku Peltola-Antell kertovat yhteisistä Talouskatsaus-kokemuksistaan.

Ota yhteyttä Lue lisää Accountorin asiantuntijapalveluista Tilaa uutiskirje