2018_04_06
Uutiset

Ulkoista tilaajavastuuvelvoitteiden hoito Accountorille

Toimittajavahti-palvelu

Accountor tarjoaa asiakkailleen uutta Toimittajavahti-palvelua, jossa voit jättää toimittajiesi tilaajavastuulain mukaisten selvitysten hankkimisen ja tarkastamisen kokonaan Accountorin huoleksi.

Toimittajavahti-palvelu on tarkoitettu alihankintaa ja vuokratyötä käyttäville yrityksille kaikilla toimialoilla. Tilaajavastuulaki asettaa alihankinnan ja vuokratyön tilaajalle selvitysvelvollisuuksia sekä sopimuskumppaniin että sen työntekijöihin nähden. Selvitysvelvollisuus on olemassa sekä ennen sopimuksen tekemistä että sopimussuhteen kestäessä.

Palvelun avulla varmistat, että selvitykset on tehty oikein. Sinun tarvitsee ainoastaan ilmoittaa perustiedot toimittajistasi asiointipalveluumme. Myös ulkomaisten toimittajien tietojen selvittäminen onnistuu.  Tunnistamme ja selvitämme mahdolliset puutteet alihankkijoidesi tilaajavastuutiedoissa. Raportoimme sinulle havaituista puutteista ja niiden perusteella tehdyistä toimenpiteistä, jotta sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Tämän lisäksi lakimiehemme varmistavat tarvittaessa, että alihankintasopimuksesi ovat kunnossa.  Näin pystyt minimoimaan alihankintasuhteeseen liittyvät riskit. Lisäksi voimme avustaa sinua tilaajavastuuvelvoitteiden hoitamiseen liittyvissä viranomaistarkastuksissa.  

Toimittajavahti-palvelu soveltuu erityisen hyvin alihankintaa ja vuokratyötä käyttäville yrityksille esimerkiksi rakennusalalla sekä palvelu-, teollisuus- ja kuljetusalalla.

Toimittajavahti-palvelulla vähennät tekemäsi työn määrää ja pidät alihankkijatietosi helposti ajan tasalla. Palvelulla sujuvoitat arkeasi vähentämällä merkittävästi selvitysten hankkimiseen, tarkastamiseen ja hallinnointiin kuluvaa aikaa. Lisäksi saat meiltä kaiken tarvitsemasi avun alihankintasuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää palvelusta osoitteesta asiantuntija@accountor.fi.

Ota yhteyttä Lisää ajankohtaisia uutisia Tilaa uutiskirje